Select Page

Kies jouw functie

Team Bediening 

‘ Binnen de bediening hebben we de volgende functies: 

Runner:

Als runner ben je verantwoordelijk voor het brengen van de drankjes van de bar naar de gasten, daarnaast doe je ook aan foodrunnen, dan ben je verantwoordelijk voor het brengen van eten van de keuken naar de gasten.

Wijkloper:

Als wijkloper ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van je gasten,  het opnemen van en het adviseren van de drankjes bij de gerechten binnen jouw wijk. Daarbij ben je net als alle andere collega’s het visitekaartje van het bedrijf. Een wijkloper beheerst ook het runnen.

Team de toekomst:

Wij vinden het ’t  leukst om ons personeel zo veel mogelijk zelf op te leiden, daar beginnen we dus ook al vroeg mee. De naam zegt het al, ’team de toekomst’. In deze functie ondersteun je de bedienings- en barmedewerkers en kun je alvast kennismaken met de gasten en het personeel in de bediening.

Medewerker bar

Als barman/barvrouw ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, bereiden van de dranken voor de gasten en het verzorgen van de gasten aan de bar, bijvoorbeeld door middel van een praatje. Daarnaast ben je ook het gezicht van Het Theehuis, je werkt immers in de bar, het hart van de zaak. 

error: Content is beveiligd!