Select Page

Runner 

Runner:

Als runner ben je verantwoordelijk voor het brengen van de drankjes van de bar naar de gasten, daarnaast doe je ook aan foodrunnen, dan ben je verantwoordelijk voor het brengen van eten van de keuken naar de gasten.

Op deze pagina staan handige tips en kun je alle informatie vinden dat hoort bij jouw functie!

Praktische info en meer

Werktijden

In Het Theehuis zul je te maken krijgen met variabele werktijden.
De tijden variëren tussen 10.00 uur ’s ochtends en 1.00 uur ’s nachts, uiteraard is dit ook afhankelijk van je leeftijd. 
Wij streven ernaar om je niet langer dan acht uren per dag te laten werken.

Tips

Werken met gasten is niet altijd even makkelijk! Hier vind je handige tips die het een stuk makkelijker maken. 

Allergenen

Onze producten bevatten ingrediënten waar mensen allergisch voor kunnen zijn. Hier vind je de lijst waarop dit allemaal uitgeschreven staat.

Tafelplan

Alle tafelnummers duidelijk en overzichtelijk bij elkaar!

 

Hygiëne

Hygiëne is belangrijk op de werkvloer, wij vinden het dus belangrijk dat je er netjes en verzorgd uitziet. Je krijgt van ons een longsleeve, maar moet zelf zorgen voor een donkere spijkerbroek (zonder gaten) en nette zwarte schoenen waar je goed op kunt lopen. Dit mogen sneakers zijn als ze maar niet te veel opvallen. Als je lang haar hebt draag je dit in een staart.

Manual Runner

Welkom in de bediening! Misschien kom je uit team de toekomst, of ben je net bij ons begonnen. In deze manual lees je wat er van je verwacht wordt als runner.

Menukaarten

Ken je kaart! het is belangrijk om te weten wat je verkoopt. Hier vind je de menukaarten.

Openen en afsluiten

Een overzicht van de belangrijkste punten tijdens het openen en sluiten.

 

error: Content is beveiligd!