Team keuken
In de keuken van het Theehuis hebben wij twee functies:
Zelfstandig werkend kok:
Als zelfstandig werkend kok kun je zelfstandig de keuken draaien. Je kunt alle gerechten en mise en place klaarmaken en helpt de hulpkoks waar nodig.
Hulpkok:
als hulpkok help je de koks met het klaarzetten van de mise en place, het bereiden van (lunch)-gerechten en het schoonhouden van de keuken.
Op deze pagina staan handige tips, en kun je alle informatie vinden dat hoort bij jouw functie!
Praktische info en meer
Werktijden
In Het Theehuis zul je te maken krijgen met variabele werktijden.
De tijden variëren tussen 11.00 uur ’s ochtends en 1.00 uur ’s nachts, uiteraard is dit ook afhankelijk van je leeftijd.
Wij streven ernaar om je niet langer dan acht uren per dag te laten werken.
Tips
Het werk in de keuken is niet altijd even makkelijk! Hier vind je handige tips die het een stuk makkelijker maken.
Plattegrond
Altijd handig om te weten waar je alles kunt vinden!
Allergenen
Onze producten bevatten ingrediënten waar mensen allergisch voor kunnen zijn. Hier vind je de lijst waarop dit allemaal uitgeschreven staat.
Keuken manuals
Hier vind je de manuals die jou helpen tijdens het opstarten, schoonmaken en afsluiten.
Hygiëne
Hygiëne is belangrijk op de werkvloer, wij vinden het dus belangrijk dat je er netjes en verzorgd uitziet. Je krijgt van ons een koks buis, schort en koksbroek. Keukenhulpen een schort en shirt, maar moet zelf zorgen goede schoenen, het liefst met anti-slip laag. Was en desinfecteer regelmatig je handen. Als je lang haar hebt doe je dit in een knot of vlecht.
Menukaarten
Ken je kaart! het is belangrijk om te weten wat je verkoopt. Hier vind je de menukaarten.
Mise En Place (MEP) lijsten
MEP lijsten hangen in de keuken. Op de MEP lijsten schrijf je wat er de volgende dag gedaan moet worden.
Schoonmaaklijsten
Schoonmaken behoort ook tot jouw taken. In deze map kun je het overzicht vinden waarop staat wat en wanneer je iets schoon moet maken.