Select Page

Wijkloper 

Wijkloper:

Als wijkloper ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van je gasten,  het opnemen van en het adviseren van de drankjes bij de gerechten binnen jouw wijk. Daarbij ben je net als alle andere collega’s het visitekaartje van het bedrijf. Een wijkloper beheerst ook het runnen..

Op deze pagina staan handige tips en kun je alle informatie vinden dat hoort bij jouw functie!

 

Praktische info en meer

Werktijden

In Het Theehuis zul je te maken krijgen met variabele werktijden.
In de keuken zal dit variëren tussen 10.00 uur ’s ochtends en 1.00 uur ’s nachts. uiteraard is dit ook afhankelijk van je leeftijd. 
Wij streven ernaar om je niet langer dan acht uren per dag te laten werken

Tips

Werken met gasten is niet altijd even makkelijk! Hier vind je handige tips die het een stuk makkelijker maken.

Tafelplan

Alle tafelnummers duidelijk en overzichtelijk bij elkaar!

 

Openen en afsluiten

Een overzicht van de belangrijkste punten tijdens het openen en sluiten.

 

Hygiëne

Hygiëne is belangrijk op de werkvloer, wij vinden het dus belangrijk dat je er netjes en verzorgd uitziet. Je krijgt van ons een t-shirt of blouse, maar moet zelf zorgen voor een donkere spijkerbroek (zonder gaten) en nette zwarte schoenen waar je goed op kunt lopen. Dit mogen sneakers zijn als ze maar niet te veel opvallen. Als je lang haar hebt draag je dit in een staart.

Manual wijkloper

Je hebt jezelf bewezen in de run en bent nu klaar voor ‘het echte werk’ In deze manual lees je wat er van je verwacht wordt als wijkloper.

Menukaarten

Ken je kaart! het is belangrijk om te weten wat je verkoopt. Hier vind je de menukaarten

Allergenen

Onze producten bevatten ingrediënten waar mensen allergisch voor kunnen zijn. Hier vind je de lijst waarop dit allemaal uitgeschreven staat.

Schoonmaaklijsten

Schoonmaken behoort ook tot jouw taken. In deze map kun je het overzicht vinden waarop staat wat en wanneer je iets schoon moet maken.

error: Content is beveiligd!