Wijkloper
Wijkloper:
Als wijkloper ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van je gasten, het opnemen van en het adviseren van de drankjes bij de gerechten binnen jouw wijk. Daarbij ben je net als alle andere collega’s het visitekaartje van het bedrijf. Een wijkloper beheerst ook het runnen..
Op deze pagina staan handige tips en kun je alle informatie vinden dat hoort bij jouw functie!
Praktische info en meer
Werktijden
In Het Theehuis zul je te maken krijgen met variabele werktijden.
In de keuken zal dit variëren tussen 10.00 uur ’s ochtends en 1.00 uur ’s nachts. uiteraard is dit ook afhankelijk van je leeftijd.
Wij streven ernaar om je niet langer dan acht uren per dag te laten werken
Tips
Werken met gasten is niet altijd even makkelijk! Hier vind je handige tips die het een stuk makkelijker maken.
Tafelplan
Alle tafelnummers duidelijk en overzichtelijk bij elkaar!
Openen en afsluiten
Een overzicht van de belangrijkste punten tijdens het openen en sluiten.
Hygiëne
Hygiëne is belangrijk op de werkvloer, wij vinden het dus belangrijk dat je er netjes en verzorgd uitziet. Je krijgt van ons een t-shirt of blouse, maar moet zelf zorgen voor een donkere spijkerbroek (zonder gaten) en nette zwarte schoenen waar je goed op kunt lopen. Dit mogen sneakers zijn als ze maar niet te veel opvallen. Als je lang haar hebt draag je dit in een staart.
Manual wijkloper
Je hebt jezelf bewezen in de run en bent nu klaar voor ‘het echte werk’ In deze manual lees je wat er van je verwacht wordt als wijkloper.
Menukaarten
Ken je kaart! het is belangrijk om te weten wat je verkoopt. Hier vind je de menukaarten
Allergenen
Onze producten bevatten ingrediënten waar mensen allergisch voor kunnen zijn. Hier vind je de lijst waarop dit allemaal uitgeschreven staat.
Schoonmaaklijsten
Schoonmaken behoort ook tot jouw taken. In deze map kun je het overzicht vinden waarop staat wat en wanneer je iets schoon moet maken.